VeranderKracht is een effectieve 30-daagse training bedoeld voor iedereen die verandering in zijn leven wil creëren. De training is zeer effectief en intens, omdat je:

 • Gaat Leren door Fysiek Ervaren;
 • 30 dagen consequent aan het trainen bent;
 • Een training volgt die is opgezet vanuit de technieken en principes van o.a. Aikido, NLP en Possibility Management.

Op de eerste trainingsdag ga je ervaren en trainen hoe je in je kracht komt om te veranderen of verandering te creëren. We doen dit met behulp van de principes van Aikido en technieken van NLP en Possibility Management. Na de eerste trainingsdag krijg je 30 dagen lang elke dag 1 opdracht om je te ondersteunen bij je gewenste verandering. Vier weken na de eerste trainingsdag is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten.

Direct naar:
Persoonlijk Veranderdoel
Persoonlijk Traject in Groep
Opzet Traject
Inhoud
Data
Kosten
VeranderKracht Intensive Buitenland


Persoonlijk Veranderdoel

Meer succes krijgen, beter met stress kunnen omgaan, slagvaardiger worden, betere relaties kunnen creëren, meer voor jezelf opkomen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, gelukkiger worden….? Met de training VeranderKracht geef je jezelf in 30 dagen tijd een enorme boost in de goede richting.

Maar niet zonder slag of stoot. Wil je echt veranderen, dan heb je oude patronen en belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe te creëren die je gaan helpen. Dat kan alleen als je eerlijk naar jezelf wilt kijken en de bereidheid hebt om te willen veranderen. Een proces met vallen en opstaan, verdriet, angst, boosheid en ongelooflijk veel plezier.

Persoonlijk Traject in Groep

De groepsgrootte van een training VeranderKracht kan variëren van 3 tot 8 deelnemers. Daarmee is voldoende aandacht voor elke deelnemer gewaarborgd. Hoewel ieder zijn eigen veranderdoelstelling heeft, gaat iedereen een veranderingsproces is. En daar kan iedereen weer van een ander leren.

VeranderKracht in groep

Opzet Traject

Voorafgaand aan de training is er een check of de training ook geschikt is voor je. Vervolgens bereid je je op een speciale manier voor op de eerste dag.

Op de eerste trainingsdag ga je ervaren en trainen hoe je in je kracht komt om te veranderen of verandering te creëren. We doen dit met behulp van de principes van Aikido en technieken van NLP en Possibility Management. Na de eerste trainingsdag krijg je 30 dagen lang elke dag 1 opdracht om je te ondersteunen bij je gewenste verandering. De tijd die je hiervoor moet uittrekken is 30 tot 60 minuten per dag. Vervolgens geef je dagelijks per email terugkoppeling aan de trainer over hoe je bent omgegaan met de opdracht. En daar krijg je weer feedback op.

Vier weken na de eerste trainingsdag is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten.
Dat betekent dat je 30 dagen intens bezig bent met veranderen, te onderzoeken waarom het lukt, of juist te analyseren waar je tegenaan loopt en hoe je de blokkades uit de weg kunt ruimen.

Tijdens deze periode van 30 dagen volg je een workshop Aikido on the Job afgestemd op de persoonlijke leervragen van de deelnemers met de mogelijkheid hieraan voorafgaand een reguliere aikidoles te volgen.

Bij dit traject horen 2 coachingsgesprekken van 1 uur die je in overleg kunt inplannen tijdens de 30 dagen en de maand die er op volgt als jij vindt dat je het nodig hebt.

Inhoud

‘Stop wishing, start doing’

In de training VeranderKracht onderzoek je onder andere:

 • Hoe je beter kunt focussen op je veranderdoel;
 • Hoe je vanuit ontspanning krachtiger wordt;
 • Wat je voorkeursstrategieën en valkuilen zijn;
 • Hoe je sterker wordt dan de obstakels op je weg;
 • Hoe je beter je punt weet te maken;
 • Dat je bij weerstand toch beweging kunt creëren door zelf een andere aanpak te kiezen, in plaats van meer van hetzelfde te doen;
 • Hoe jij contact maakt;
 • Wat jouw ‘spelregels’ zijn en die van een ander;
 • Hoe het is om nog meer in je kracht te komen.

Verder komen diverse principes, theorieën en oefeningen aan de orde die uit het Aikido, NLP of Possibility Management stammen.

Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een pluspakket. Je krijgt dan extra:

 • Aikidoles gevolgd door workshop Aikido on the Job afgestemd op de persoonlijke leervragen van de deelnemers met de mogelijkheid hieraan voorafgaand een reguliere aikidoles te volgen (zaterdag # okt/nov van 09.45 – 13.00 Leiden);
 • Coachingsgesprek van 1 uur (Leiderdorp)

Data

De eerste trainingsdag is zondag 7 oktober 2018. De terugkomdag is op zondag 11 november 2018.
Deze training vindt plaats in een mooie ruimte in Leiderdorp. Trainingstijden zijn 9.30 – 16.00 uur.

Kosten

 • De 2-daagse VeranderKracht met 30-dagen programma kost € 365 (btw-vrij)
 • De 2-daagse VeranderKracht & Pluspakket kost € 495 (btw-vrij)

Particulieren krijgen bij voorinschrijving uiterlijk 9 september 2018 € 50 vroegboekkorting

VeranderKracht Intensive Buitenland

Het is ook mogelijk om de training VeranderKracht als intensive in bijvoorbeeld Schotland te volgen (Scottish Highlands) of op het eiland Tinos in Griekenland. De training start dan als 3- of 4-daagse in het buitenland. Aansluitend volgen de 30 dagen met opdrachten en is er een terugkomdag in Nederland. De Aikido on the Job-workshop maakt dan deel uit van de training in het buitenland. Het coachingsgesprek wordt in Nederland gehouden.

VeranderKracht trainingintensive in Schotland